CPZOverledenen verzorging voor uitvaartondernemers

Het verzorgen van overledenen is, zoals u weet, echt een speciaal onderdeel van een uitvaart.

Dit specialistische werk is erg belangrijk voor de start van het rouwproces van nabestaanden.

Als uitvaartbegeleider wilt u uiteraard alles in het werk stellen om de nabestaanden een zo mooi mogelijke herinnering na te laten aan hun dierbare. En ervoor te zorgen dat deze er tijdens de opbaar periode mooi uit blijft zien zodat een fysiek afscheid zo lang mogelijk kan plaatsvinden. Door de verzorging te laten doen door iemand die weet wat daarvoor nodig is, die weet hoe dit te bereiken is en hier ruimschoots ervaring in heeft, kan ervoor zorgen dat dit gerealiseerd kan worden. Zodat dit eraan bij kan dragen dat er een grote zorg en last voor u uit handen genomen wordt.

U kunt zich ondertussen bezighouden met datgene waarin u sterk bent, het regelen en organiseren van de uitvaart om zo de wensen van de nabestaanden zo goed mogelijk te realiseren.

Als u een zelfstandig uitvaartondernemer bent zonder eigen verzorgruimte en/of uitvaartcentrum is dit misschien dé oplossing en heeft u aan een telefoontje genoeg om ook dit deel professioneel goed te regelen. Ik kan de verzorgingen op een thuislocatie verzorgen maar uiteraard ook in een uitvaartcentrum naar uw wens. Verzorging met of zonder familie, alles is mogelijk.

Ook voor een airbrush behandeling, ontgassing, punctie, thanatopraxie behandeling of een reconstructie, kunt u mij met een gerust hart inschakelen.